“Sara heeft een goed oog voor details. Houdt zich aan afspraken en communiceert goed.”

Nieuwe Ba Social WorkKarin Kleine, voormalig directeur School of Social Work Rotterdam, Hogeschool INHOLLAND

“Sara Meeder heeft in relatief korte tijd kans gezien om alle betrokken partijen van Hogeschool NTI de nodige kennis, inzicht en met name vertrouwen te geven om de visitaties met succes af te kunnen ronden.”

16 accreditaties in een jaarM. Kolsteren, toenmalig directeur MBO, HBO & University,Thomson Education Direct

“Sara heeft ons bijzonder goed geholpen bij de totstandkoming van de zelfevaluatie, zowel door de veelheid aan documenten om te bouwen naar een beheersbaar document maar ook door kritische gesprekken te voeren met direct betrokkenen waardoor waardevolle informatie naar boven kwam.”

Accreditatietraject bij conservatoriumGerard Mohring, programmadirecteur van de School of Communication, Media & Music van Hogeschool Inholland

“Sara heeft op een deskundige wijze de overall regierol vervuld, met goed gevoel voor de verantwoordelijkheden van de betrokken teamleiders.”

Drie accreditaties voor de Academie ICT en MediaGert de Ruiter, directeur Academie ICT en Media, Haagse Hogeschool

“Sara is in staat om zich in korte tijd de specifieke problematiek van een opleiding eigen te maken en zich, met voldoende gevoel voor distantie, te verbinden aan de medewerkers van de opleiding.”

Accreditatie van Ba CMD in ontwikkelingHarrie van Beek, interim-teamleider CMD Haagse Hogeschool (senioradviseur marktgroep Hoger Onderwijs, BMC Advies en Management)

“Deze ingrijpende operatie was voor het kleine opleidingsteam niet mogelijk geweest zonder de deskundigheid van Sara. Het “Sara is een zeer kundig persoon die zowel oog heeft voor het proces als de onderwijskundige en vakinhoudelijke onderwerpen en waarmee het makkelijk “schakelen” is. Ik kijk met plezier terug op de fijne samenwerking.”

Uitstekende accreditatie Ba ISMLeo van Koppen, teamleider opleiding Information Security Management, Haagse Hogeschool

“Alleen dankzij de professionele en volhardende begeleiding van Sara Meeder is het gelukt om het aanvraagdossier tijdig af te ronden. Sara, bedankt!”

Ontwikkelen Post graduate master en TNO-aanvraagProf. Frank Lobbezoo, Prof. Bruno Loos, ACTA

“Ervaren, gedreven, betrokken, goede inzet, goede vakinhoudelijke kennis, efficiënt en doelgericht zijn woorden die in me opkomen als ik aan Sara en onze samenwerking denk. Ik beveel haar ten zeerste aan!”

SNRO-accreditatieYvonne Loekemijer, Ontwikkelaar van de Loekemeijermethode en -opleidingen. Docent, onderzoeker en hulpverlener bij Yvonne Loekemeijer

“Inhoudelijk zeer kundig en heel gedreven om succesvol tijdig het doel te bereiken. Daarnaast is het erg prettig met haar samenwerken, ze is punctueel, flexibel, denkt vooruit en behoudt het overzicht. Dankzij haar inzet hebben wij onze opleidingen kunnen accrediteren. Natuurlijk beveel ik haar zeer aan!”

CPION-erkenningKlara Knapen, Praktijkmanager en coördinator van de opleiding praktijkmanagement bij PRO Praktijkmanagement